Oplevelser og aktiviteter i Saalbach

Offpiste-tur i Saalbach

Det er ikke offpiste, Saalbach er mest kendt for, men det er kun fordi folk ikke ved, hvor godt det egentlig er. Slopetrotter Skitours samarbejder med den svenske bjergguide Bengt, som kender Saalbachs yderste hjørner som sin egen bukselomme. Hvis du er til den ekstreme frihedsfølelse og blød sne i ansigtet, så skal du med på offpiste-tur i Saalbach.

Fra hytte til hytte

Saalbach er Østrig, når det er bedst, hvilket også betyder masser af hyggelige alpehytter på bjerget. Der er omkring 40 hytter fordelt i området, og hvem har ikke brug for at varme sig med Jägertee eller varm chokolade i løbet af den lange ski dag? Tag en velfortjent pause i en af de mange nostalgiske hytter på bjerget, inden I fortsætter jeres opdagelser på ski.

Aktiviteter med Slopetrotter Skitours

Slopetrotter Skitours arrangerer en masse aktiviteter for jer gæster i løbet af ugen. Hvis det er første gang I besøger Saalbach, vil det være oplagt at tage med på vores pistevisning, som er en hyggelig dag med skiløb i tilpasset niveau, fortællinger om skiområdet og Saalbach, samt mødet med andre skiglade skandinavere. Eller tag med på vores kælkeaften, hvor du oplever sneen tæt på og suser ned af bakken i tæt konkurrence med dine medrejsende. Se hele vores ugeprogram, når I ankommer til destinationen eller spørg vores guider, hvis I er interesserede i at få mere ud af skirejsen end bare skiløb.