Vi er flyttet til Saalbach

Det er nu allerede ved at være to måneder siden, at vi fik beskeden om, at vi var ansat som dette års guider for Slopetrotter Skitours i Saalbach, og herfra er tiden gået stærkt. Med en masse forventninger, forberedelser og sommerfugle i maven fløj november måned forbi, og d. 30. var vi alle pakket og klar til en begivenhedsrig opstartsuge i Livigno.

Vi ankom til Saalbach onsdag d. 7 december, og da Felicia havde fødselsdag skulle dette naturligvis fejres. Vi fik derfor allerede den første aften et godt indblik i den fantastiske by, som Saalbach er.

Årets guider i Saalbach

Byen viste sig virkelig også frem fra sin bedste side, og på vores første dag på ski havde vi højt solskin og skyfri himmel. Vi kom godt rundt i Skicircus – Østrigs største sammenhængende skiområde – og havde endda næsten det hele for os selv! Som om det ikke var nok, havde vi dagen efter en hel dag med snefald, og næste morgen kunne vi vågne op til en masse nyfalden sne og blå himmel.

Den første halvanden uge var lige pludselig væk, og d. 17. december var dagen, hvor vi modtog vores første gæster. Siden da har vi haft mange gode dage med hyggelige pistevisninger og festlige eftermiddage med afterski. Juleaften blev fejret i selskab med nye venner og god mad på den cubansk inspirerede restaurant Mango’s.

Saalbach 2016

Vi er nu gået ind i nytårsugen, og med et par gode første uger i bagagen er vi helt klar til det nye år og alt, hvad det har at byde på. Vi ses i Saalbach!

De gladeste hilsner

Felicia, Carina, Robin og Jesper, Team Saalbach